Skip to content

Si vostè ja és alumn@ d’algún dels cursos, utilitzi la seva contrassenya per a accedir als continguts. En cas contrari, ompli el formulari sol.licitant informació i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Exàmen per ordinador, creat pel British Council per a empreses i institucions, el qual avalúa el nivell de competència en anglès i té correlació amb el Marc Comú Europeu de Referència (CEFR)

InfoWhat is Aptis
Practice: aptisweb, osconnect

Cambridge English First. També anomenat First Certificate in English (FCE). Aquesta qualificació d’anglès (B2 en el  Marc Europeu Comú de Referència) general demostra que un pot parlar i escriure en anglès amb un nivell suficient per treballar o estudiar en un entorn anglòfon.
Un dels exàmens ESOL (English for Speakers of Other Languages) ofert per la Cambridge University i que equival al nivell C1 del Marc Comú Europeu de Referència (CEFR)
Prova específicament orientada a parlants no nadius d’aquest idioma. Aquesta prova és acceptada per moltes institucions acadèmiques i professionals de parla anglesa al voltant de el món.

Info: About the Test 
Practice: ets, bestmytest